Bild

Bild

torsdag 25 april 2013

Simrishamn dag6!

Idag var de bättre vindar så vi tog oss ut, åkte ut till en punkt som inte gav så mkt så vi bestämde oss för att riva och byta position, hinner släppa ut 3 spön på ytan då smäller en 5kg lax på. Sen går de en bra stund då vi får ett dubbelhugg på riggen, den ena klev av och den andra landade vi, en riktigt stark och pigg lax på 4kg som fick simma vidare. Nu har vi bestämt oss för att rulla norr över och hemåt, har en fin resa på ca 115mil. Stort tack till Sanna&Patrik för boende, mat,service ja allt. Har varit en super rolig resa med bröderna Karlsson! Tackar självklart dom med för denna minnesvärda resa. Tack Simrishamn, hoppas vi ses snart igen! //Fredrik Team Mörsil





onsdag 24 april 2013

Simris, dag5

Vi trotsade vädret och åkte ut på havet idag! Blåste rätt okej idag. Men vi ordnade ett dubbelhugg som resulterade i 2 landade laxar. 8 och 4kg. Totalt 5 laxar i båten. Ser ut att vinden skall avta tills i morgon så vi laddar o för en ny dag.





tisdag 23 april 2013

Simris, dag4.

Idag blåste tyvärr inne, så vi tog en dag på land och sovmorgon. Riktigt skönt de me. Vi åkte då till Tollarp och hälsade på Håkan som brukar fiska med Team Rubin. En mkt trevlig dag hos honom med kaffe o mat. Sedan åkte vi ner till hamnen i Simris och kika in lite olika båtar. Nu laddar vi om för i morgon ska vi pröva oss ut igen för att hitta mera "silver"!

måndag 22 april 2013

Simris, dag 3!

Idag gästade PM våran båt, åkte o pröva ett nytt ställe som gav ett dubbelhugg nästan direkt, timmen senare klev de på en rejäl lax som gjorde en grym rusning men som tyvärr klev av efter ett tag. Sen händer de inte så mkt på en stund och när man håller på att somna till så får vi trippelhugg. Alla laxar landande, 11,8 samt 4 kg. Så nu har vi äntligen fått fira en lax över 10kg! Ser ut att ska blåsa i morgon så som de ser ut nu stannar vi på land och avvaktar.



söndag 21 april 2013

Bengtssons Loge! Simrishamn

Vi och Martin "Baronen" Sethman blev bjuden på en super god middag med "tillbehör" :) Tusen tack till PM Fishing Patrik&Sanna för boende samt middag! Nu väntar sängen för i morgon ska vi på't igen!

Simris, dag 2!

Även denna morgon hade vi grymt väder, blåste dock upp fram på em. Inte ett hugg på 3 timmar så då rodda vi om grejjorna, o sen hände de saker, 8st till båten och 4 godkända. 3 största på 9.1 9.2 samt 7kg. Nya tag i morgon om vädergudarna är med oss!











lördag 20 april 2013

Simris!

Resan gick otroligt bra. Vi han till och med ut en sväng redan idag. Blev nyss ett dubbelhugg, lax på ca 4 samt 5 kg som fick simma vidare! Vi kör på en stund till.

fredag 19 april 2013

Simrishamn!

Då har resan börjat med bröderna Karlsson "Jakten på silvret" Klockan är 01.15 och vi har just tankat i Orsa!

torsdag 18 april 2013

Autopilot!

Autopilot, ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för Team Mörsil, bara kabeldragningen kvar. //Team Mörsil

måndag 15 april 2013

Flyttat datum!


Har hört att många är borta den 18/5 (Pingstafton) Så har vi nu bestämt ett sista
datum för tävlingen på Liten, 25/5!!
Glöm inte anmäla er i tid då det är ett maxantal på 30 båtar.
Välkomna!
//Team Mörsil 

söndag 14 april 2013

Ockesjön! 2013-04-13

Blev en dag på sjön igen. Tappade en gädda ganska tidigt innan vi lyckades få upp en kring 3-4kg. Sen visade Kalle vart skåpet skulle stå med en fint målad öring på 3+. //Team Mörsil

torsdag 4 april 2013

Trollingtävling på Sjön Liten 11 Maj 2013


Lite info som finns just nu a.n.g tävlingen är att det kommer att kosta 500 kr/team att delta då ingår fiskekortet, tävlingstiden är mellan 10.00-16.00, max 4 spön, Kanada och Öring är i samma klass (Öring 50 cm) gädda en klass. Man är med o tävlar i bägge klasser. Max 30 båtar, starten blir som ifjol man får ett start nummer med signal på varje start. Det jobbas för fullt med lite aktiviteter runt tävlingen i hamnen samt ett partytält på kvällen med trubadur. Nytt för i år är att man får använda sig av fler än en 3 krok då öringen är tillåten (minimimått 50 cm) och att vi använder oss av poäng system d.v.s 10 p/fisk och 20/kg. Anmälningen gör du genom att sätta in 500 kr på BK- 217-8655 där anger du team namn, kontaktperson samt mobil nr. Ett pris till tävlingens största fisk kommer att delas ut! Sjösättning kan man göre nere vid hamnen vid Ica Järpen, eller borta vid Åre souvenirer. 

Vid frågor och synpunkter kan man skriva här på bloggen eller kontakta Håkan Karlström "Team Fear No Fish" 0725776985 eller via mail Hkarlstrom55@gmail.com.

Välkommen! 


onsdag 3 april 2013

Storsiken! 3/4-13

Var ner på Ockesjön en sväng och pimpla sik med brorsan. Storjävla sik i farten :) //Team Mörsil