Bild

Bild

måndag 29 juni 2015

Godkänt!

Då var vagnen besiktad o klar! I morgon sjösätter vi i Storsjön inför helgens tävling. Har inte vart ut på storsjön i år ännu så kan bli en provtur på Onsdag! :)
//Team Mörsil


lördag 27 juni 2015

Dag 3!

Då var ÖLM över för denna gången. En riktig seg tävling för oss då vi bara fick in 1 godkänd under dessa 3 dagar. Dagens största blev en öring på 3.3 tagen av Team Trolle! 3dje platsen i tävlingen gick till Team Precision, 2 blev Team NFC/CTT och stort GRATTIS till jämtlandsteamet Team Karlsson som blev tävlingens segrare :) Bra fiskat även jämtlandstemen Team Arctic och Goforit som blev 6a och 7a :)
Tack för en lika grym tillställning som vanligt alla runt tävlingen. Nu ska de prövas laddas om till Storsjötrollingen i Hallen nästa helg! 
//Team Mörsil




fredag 26 juni 2015

Dag 2!

Blåste mindre idag så vi for upp mot Bergholmen direkt och höll oss omkring där mest hela dagen. Såg mycket fisk på lodet samt en hel del betesfisk. Men tyvärr hjälpte de inte oss för de. Blev 3 för små och 3 tappade. Dagens största blev en Öring som vägde hela 7.5 kg tagen av Team BTK Trolling team! Stort Grattis. Sj halka vi ner till plats 45 :) 
Sista dagen i morgon!
//Team Mörsil






torsdag 25 juni 2015

Dag 1!

IIdag gick starten för ÖLM 2015!
Blåste på rätt bra idag så vi började på träsket. Blev en liten öring där innan vi åkte uppåt.  Åkte mot bergholmen och där blev de 3 för små rödingar och en godkänd. En röding på 45.5 cm. 64 lag kom till start och vi ligger på en 28de plats. Team Ogopogo tog dagens största, öring på 3.8kg!
Ny dag i morgon! 
//Team Mörsil




onsdag 24 juni 2015

Dagen före!

Idag var vi ut en sväng, vi passade på att åka en bit så for upp mot Hanno och fiskade där. Blen en fisk upp i båten o några tappade. Tyvärr var de en gädda som klev på, 108cm pch 8.5kg! 
Enligt prognosen just nu ska de blåsa rätt bra i morgon, så får se vad ledningen säger om de blir start eller inte. 
//Team Mörsil

måndag 22 juni 2015

Arjeplog!

Igår kon jag fram till Arjeplog och Robin kom i morse. Blev en skön dag igår med lite bastu o chill. Idag blev det  en kortare tur  för att leta lite fisk samt kollat lite temeraturer. Blir en tur i morgon åxå, har lite o fixa under morgonen så åker kanske ut vid 11 tiden. På Torsdag börjar ÖLM! 
//Tram Mörsil 





söndag 14 juni 2015

Dag 2!

Efter årets längsta dag på Kallsjön är de äntligen över :) Vi körde totalt bom idag och hade inte ett enda pet på grejjorna! Men detta är tjusningen med Trolling, är inte bara att plocka upp fisk på fisk varje gång man är ut. Vädret var helt okej idag,  nästan ingen vind men lite små dugg från ovan då o då. Vi slutade på en blyg 15de plats.Största fisk som kom upp var en kanadaröding fångad av Team Fanny Farm på 5.5kg. Grattis till Team Rulltjut som blev 3a, Team Falken 2a och stort grattis till 1an Team Arctic som fick ihop 12560gram fisk. Tack även till Lars Östman och Johannes Wiklund för en bra ordnad tävling. Nu laddar vi om för resan till Arjeplog och Lapplandsmästerskapen nästa vecka!
//Team Mörsil





lördag 13 juni 2015

Dag 1!

Första dagen av 2 är nu över här uppe på Kallsjön! Låg dag för oss idag tyvärr då vi bara lyckades landa en Kanada på drygt 900gram och en 11de plats av 22. Leder gör Team Artic med hela 9 fiskar. Tror de var 2 kanadicker över 4 som kom upp.
Start 08.00 i morgon!
//Team Mörsil 




fredag 12 juni 2015

Kallsjötrollingen 2015!

I morgon klockan 09.00 i morgon (Lördag) går starten. Målgång klockan 17.00 och invägning strax därefter. På Söndagen är de start klockan 08.00 och målgång 15.00. Invägning samt prisutdelning strax därefter. Det kommer finnas lite aktiviteter får både barn och vuxna, lite tipspromenader och annat vid hamnen. Finns även fika till försäljning! Återkommer i morgon om rapporter!
//Team Mörsil