Bild

Bild

tisdag 25 augusti 2015

Ytterligare 6 dagar...

Idag var egentligen sista dagen på omslagstävlingen till Fiskejournalen. Men fick ett tråkigt besked i morse att dom nu har ökat tävling till 6 dagar till, detta kommer dom alltså och säger sista dagen, känns tråkigt eftersom att jag redan hade vunnit. Men nu är det alltså 6 dagar kvar. Så snälla, Klicka in på  länken som är via Facebook och klicka på "gilla omslag" detta tar 10 sekunder av din dag och dela gärna vidare.
Tack så mycket på för hand =)

Plz, click the link and press "Gilla Omslag" on Facebook to help me win the photo-competition to the magazine "Fiskejournalen" Thx for the help and shere it. =)

//Fredrik Team Mörsil




Link: http://omslagstavling.sportfiskeforum.se/index.php?page=bidrag-99

fredag 21 augusti 2015

Angelicas PB!

Idag tog jag med mig Angelica på Storsjön! Andra gången hon är med o fiskar. Så tänkte att jag åker till den spot jag haft där vi fått storfisk senaste gångerna. Angelica skulle få drilla allt ikv! Vi hann inte ens få ut alla spön innan första hugget! När jag just satt ut paravanen så hör jag hur "knarren" ökar farten på utsläppet, kollar bak o ser spöt böjja sig, öring 50cm. Sen får vi fisk rätt tätt inpå hela tiden. Efter nån mindre fisk så rusar yttre paravan, Angelica drillar in öringen 5-6 ggr men ger sig snabbt av, efter 7de gången till båten fick vi äntligen in den i håven, Angelicas pb på öring, 3.75kg och 70cm lång. Men de är inte över än, vi kör bara med 6 spön då vi inte hunnit med flera, får en mindre till på riggen. Sen får vi ett dubbelhugg! Min lossnar efter en stund, men de gör inte Angelicas, vi får riva riggarna för denna öring verkar minst lika stark, fast tyngre knyck. Efter ca 25 min så kommer de en trött öring som glider fint in i håven. 72 och 4.65kg, ännu ett nytt Pb för tjejen. En grymt fint kväll på  Storsjön :)
//Team Mörsil





söndag 9 augusti 2015

Resulltat!

Då var årets sista tävling över för vårand del. Blev ingen godkänd sista dagen tyvärr, bara 6 försmå rödingar. Halkade ner och slutade på 14de plats av 28. Stort Grattis säger vi till Team LOSH som tog hem tävlingen före 2an Team Slowmotion och 3an Team Hullingganerna. Tävlingens största ädelfisk togs av just Hullingganerna, en öring på 2.96kg. Grattis även till Per micks som vann gäddklassen före Team botten nappet och 3an Team Fiskeverkstan. Största gäddan togs av Botten nappet, 7.46kg. Tack för återigen en bra ordnad tävling med bra underhållning o allt. 
//Team Mörsil




Ny lista!

Den förra listan var fel, och det är denna som gäller!
//Team Mörsil

lördag 8 augusti 2015

Näktentrollingen!

Idag var första dagen på Näktentrollingen. Gott väder när vi åkte ut sedan på em vart de spöregn. Regna igenom tygtaket så jag fick ta på mig en sopsäck som skydd :)  Men de va mitt i ovädret som vi fick fisk. Blev endast 2 fiskar till båten. En förliten röding samt en Öring på 53cm och 1.96kg. Ligger på en 4de plats av 28 Team. I morgon avgöra de! 
//Team Mörsil



lördag 1 augusti 2015

Fin kväll!

Blev en fin kväll på Flaket idag. Medans folk är på Storsjöyran så åkte jag ut ensam från hamnen vid 18 tiden och åkte hem vid 20.45 så en kort tur blev de. Tappa en direkt på utlägg. Fick en pigg öring på 1.6 som var väldigt skadad. Sen fick jag även en mindre innan jag for in. 
Men en härlig kväll med fin solnedgång över Storsjön.
/Fredrik Team Mörsil