Bild

Bild

torsdag 27 mars 2014

En Torsdag i Simrishamn!

04.00 ringde klockan för årerigen en ny dag på Östersjön. Kom ut i 6 tiden till platsen vi skulle börja på. Inte hänt allt för mkt idag men ändå 7 landade laxar och någon tappad, även fått sicksacka lite mellan skeppen som tutar runt här ute. Fick drilla en otroligt pigg 8 plussare och Niklas fick ta dagens största på 9+. Sen hade vi ett rejält rulltjut där en lax drog nästan 300 fot på nån sekund men som lossna innan håvning. En helt okej dag med lätt vind o en sol som höll sig på avstånd. Ser ut att ska blåsa lite mer i morgon så vi ska ta beslut ikväll eller i morgonbitti om hur vi gör. 
//Fredrik Team Mörsil 







2 kommentarer:

  1. Fina fiskar! Men de är kanske dags att införskaffa en knutfri håv (och vågnät?). Flera fiskar med fettfena ni lagt upp under veckan och återutsätter ser riktigt "flidda" ut..

    //Erik

    SvaraRadera
  2. Tackarr. Ja vågnät har vi, men efter håvning och en lax har fulla krafter kvar så gör han nästan som han vill i båten då han ligger o slår tyvärr, så vissa ser ut som "flidda" Men man gör vad man kan för att vara så försiktig som möjligt så klart.
    Tack för att du kommenterar, kom gärna mer fler tips o idéer =)
    //Fredrik Team Mörsil

    SvaraRadera