Bild

Bild

fredag 20 oktober 2017

Nya PBn och problem med uppladdning!

Kan börja med att skriva att efter uppdateringen av min mobil så har blogger slutat att fungera, detta gör att jag inte kan lägga in några bilder utan bara skriva text. Så här kommer lite bilder från senaste dagarna samt från dagens fiske!

7/10 hade vi den årliga tävlingen "Gäddhänget" som vi gick segrande ur. Denna tävling var det enbart längd som räknades där man la ihop alla fiskar och vi fick ihop 1731cm  medans 2an fick ihop 849cm. Vi vann även tävlingens längsta gädda som Robin fick, 94cm =)

17/10 blev det en förmidas tur innan jobbet. Regnet föll ner och snön låg på fjälltopparna. Blev en gädda på 106cm för min del.

19/10 hade vi en kanonfin förmiddag där solens strålar värmde. Robin fick en fin gädda på 94cm.

Idag, 20/10 var det dax igen. Och denna gång skulle bli ett minne för livet. Det börjar med att jag får 2 mindre gäddor på runt 70cm och den dimmiga morgonen hade precis börjat. Efter en stunds fiske och mellan kaffepauserna drog Micke (Robins bror) sitt PB på gädda där längden blev 95cm men tyvärr hann vi inte väga den, Robin drillade precis en större som vi fick ta hand om.
Robin har vart och snuddat på 10kg gränsen flera gånger, och in i håven simmar en 112cm grov gädda, men vågen stannar under 10an och närmare bestämt 9.75kg, en grymt fin gädda. Men det skulle inte sluta där, medan Robin lossar krokarna på sin så hugger det åt mig, men denna gång en fin bonusöring. Återigen kort efter sätter Robin ett stenhårt mothugg, en kanon fisk klipper en Wolfcreekshad och drar iväg med full slirbroms. Efter en stund så lyckas vi landa en fantastisk vacker gädda där mätstickan visar hela 116cm och vågen äntligen trillar över den magiska 10kg gränsen och stannar på 11.6kg =)

//Team Mörsil
                                                                      Från Gäddhänget
                             
                                                                           106cm



                                                                             94cm
                                                                             116cm!!!
                                                                             112cm!!!

                                                                                95cm!

2 kommentarer:

  1. Hi,
    I will be on lake Ockesjön in September. It is any chance to send me some informations about that lake, about fish species, about most effective method, wich lure use for big predatoras lake big pike etc. I will be very thanfully. My email address kkurylo@tlen.pl. Regards, Chris

    SvaraRadera